Over ons FacilitySpot

Wij helpen bedrijven bij de winstgevendheid en klantbeleving van hun organisatie door het bieden van een benchmarkplatform dat helpt bij efficiënte inkoopprocessen.

Data-Gedreven Besluitvorming

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen en bespaar waardevolle tijd en middelen.

Wij maken het meetbaar

Ontdek diepgaand inzicht in prestaties en trends dankzij uitgebreide rapportages en analyses.

24/7

Support

Bereikbaarheid van onze supportafdeling

10+

Cases

11 ondernemers gingen je voor

20%

Minder kosten

Gemiddeld 20% besparing op kosten

500k+

Bespaard

Aan kosten op jaarbasis bespaard

Onze Visie

De oprichter van Facility Spot, Stan Raaijmakers, is een jonge en ambitieuze ondernemer met een passie voor IT. Hij gelooft dat technologie kan helpen bij het verbeteren van processen en het optimaliseren van bedrijfsactiviteiten.

Stan is voortdurend bezig met het toepassen van slimme technologieën om organisaties te helpen hun processen te optimaliseren. Hij ziet Facility Spot als de ideale manier om slimme technologie en goede contracten samen te brengen en zo organisaties te helpen bij het realiseren van hun doelen.


Met zijn ondernemersmentaliteit en passie voor IT, is Stan een drijvende kracht achter Facility Spot. Hij zet zich in om organisaties te helpen hun processen te optimaliseren en zo hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

“Wij helpen organisaties bij 
de winstgevendheid en gastbeleving 
van hun bedrijf door het bieden van een benchmark-platform dat helpt bij efficiënte inkoopprocessen.“

Facility Spot Platform

Met ons krachtige besparingsplatform krijg je volledige controle over contractbeheer, kostenanalyse en actieve prognoses. Optimaliseer je financiële processen, identificeer besparingskansen en verbeter de efficiëntie van je organisatie met Facility Spot – de sleutel tot zelfstandig kostenbeheer.

Meer informatie

Facility Spot Experts

Transformeer je kostenbeheer met de hulp van onze toegewijde experts. In combinatie met ons platform bieden we end-to-end ondersteuning. Profiteer van de kennis en ervaring van ons team om besparingsmogelijkheden te identificeren en te realiseren. Samen tillen we je organisatie naar een hoger niveau van financiële efficiëntie.

Meer informatie